Google modifica pagina de cautare!

Nu stiu cati dintre voi au observat, dar Google a schimbat ieri design-ul pagini de cautare.
Schimbarea are la baza urmatorul citat:

Ce e mai bun decat o caseta de cautare (search-box) cu doua butoane?
O caseta de cautare mai mare cu doua butoane

Diferentele pot fi observate in poza de mai jos (click pentru marire) :

pagina cautare google


– o caseta de cautare mai lunga si ceva mai lata
– butoane distantate
– marirea fontului din caseta de cautare

Schimbarea poate fi usor observata pe Firefox 3.5, Google Chrome si Opera 10. Pe Internet Explorer 8 se pare ca aceasta schimbare nu s-a progpagat inca (intentionat sau neintentionat).

Sincer acum, ati observat schimbarea?

PS: daca doriti sa vedeti cum a evoulat pagina de cautare Google in timp va invit sa accesati urmatoarea pagina: Google History.

7 thoughts on “Google modifica pagina de cautare!”

  1. Imi placea mai mult versiunea veche. Ca sa nu mai spun ca si acele caractere sunt ciudate, dar cred ca e doar o chestiune de obisnuinta :)

  2. pentru mine toate variantele sunt la fel… google sus pe mijloc si o casuta cu search… dar daca nu imi spunea-i tu…. nici nu imi dadeam seama, ca vad mai bine ce caut, de la o vreme… 😀 credeam ca mi-a scapat mie vreun deget pe zoom text aiurea si a ramas asa…(ca mi se mai intampla).

  3. pacat ca nu e asa si la google.ro
    uf, deabia am reusit sa intru pe google.com ca eram redirectionat de fiecare data sper google.ro

  4. Am observat chiar de dimineaţă, imediat ce am făcut upgrade-ul la Firefox şi m-am gândit să nu fie un „efect secundar”. Am verificat zoom-ul, i-am dat reset… dar acele butoane nu am dat nici un semn că s-ar micşora. E tipic din partea Google să facă din ţânţar – armăsar, şi dacă se poate unul cât mai mare cu putinţă. Bine că n-au colorat fundalul ca la Bing. Oare o avea legătură cu faptul că tocmai şi-au brevetat pagina de start ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>