Google Chrome se pregateste pentru Windows 7 – primeste Jumplists

Despre jumplists am vorbit in review-ul pentru Windows Explorer, fiind o functie noua adusa de Windows 7. Utilitatea acestei functionalitati este relevanta in functie de program. Eram intrebat mai demult daca sunt si alte Media Playere (in afara de WMP 12) care au suport pentru butoane in thumbnail. Raspusnul e inca acelasi: Nu, dar cu siguranta vom avea in viitorul apropiat (nici media playere cu suport pentru jumplists nu cred ca avem momentan).
Ca dovada ca programatorii lucreaza la integrarea cu Windows 7, Firefox a primit functionalitatea Jumplists prin Winfox, iar acum Google Chrome primeste aceasta functionalitate printr-un Developer Update.
Cam asa arata Jumplists pentru Google Chrome:

Google Chrome Jumplists

Dupa cum vedeti, ofera acces rapid la cele mai vizitate site-uri, precum si catre tab-urile inchise recent. In plus, putem deschide atat o fereastra noua in modul Incognito (asemanator InPrivate din Internet Explorer 8).
Pentru a descarca/instala acest Dev Update trebuie sa accesati link-ul urmator: Download Chrome Dev Update.
Via

5 thoughts on “Google Chrome se pregateste pentru Windows 7 – primeste Jumplists”

  1. Aceeasi versiune imi apare si mie. Pentru a accesa JumpLists trebuie sa apesi click-dreapta pe iconita Google Chrome. Mie imi functioneaza. Totusi nu au adaugat suport si pentru Thumnail Preview. Era de dorit. Acum ca tot am inceput discutia de Google Chrome 3.0 o sa scriu un articol si cu temele/skin-urile disponibile pentru el (sper sa le mai gasesc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>