Windows Phone 7 Series!

Chiar daca sectiunea de gadget-uri s-a mutat pe InspectorGadget.info, cred ca e necesar sa va ofer cateva informatii despre proaspata lansare a celor de la Microsoft si aici.


Windows Phone 7 Series este o platforma complet regandita. Nu mai are la baza nimic din interfata Windows Mobile si de aici probabil vine si schimbarea din denumire.
Partea de bussiness nu mai primeaza, ci se pune accentul pe mobilitate, pe social media si pe rezolvarea taskurilor cu ajutorul a cat mai putine operatiuni – tendinta demonstrata din plin in Windows 7. Tot din Windows 7 sunt luate si gesturile multi-touch precum si browserul IE.
Interfata este acum organizata in hub-uri: People, Pictures, Music+Video, Games si Office si ar trebui sa faca fata tuturor necesitatilor de zi cu zi.
Efectele de tranzitie dintre meniuri sunt mult superioare chiar si celor folosite pe iPhone, fiind asemanatoare, la baza, celor din Zune HD. Efectele vin insa cu un pret hardware destul de ridicat (procesor, RAM, ecran).
Puteti vedea o scurta demonstratie a functionalitatilor si efectelor in clipul de mai jos. Vizionare placuta!

Daca v-am trezit interesul cu informatiile prezentate mai sus, va invit sa cititi articolul Windows Phone 7 Series-un nou inceput de pe InspectorGadget.info. Sigur nu veti regreta, mai ales daca sunteti pasionati de tehnolgie mobila.

5 thoughts on “Windows Phone 7 Series!”

  1. Intr-adevar,este regandit bine noul WM7.Eu,fiind un posesor de HTC Diamond,pot spune ca nici WM 6.5.3 nu sta rau la touch friendly gestures.Astept cu nerabdare un review ceva al Windows-ului.De asemenea e cel mai posibil ca sa apara diverse ROM-uri pe internet inainte de lansarea sa oficiala…Asa a fost si cu 6.5…

  2. Da…frumos… dar am amintiri oarecum amare…acum când scriu mi-am adus aminte de 2 poket-uri acer n50 care sunt pe aici pe undeva în sertare… aveau wm 2003 se …şi la cum le configurasem…cu programe de la RESCO ( http://www.resco.net/pocketpc/explorer/ ) SPB…aveam si efecte si funcţionalitaţi oarecum apropiate de cele prezentate în filmul de mai sus….mă ajuta la munca, instalasem IGO 2007 şi chiar ştia sa gestioneze modulul GPS pe bluetooth mai bine decât laptop-ul,… doar ca ….toate dispozitivele mobile sunt dependente ….de baterii…iar preţul lor ….
    offtopic :) Mulţumesc de cuvintele frumoase şi invitaţie….pe masura ce întâmpin şi rezolv problemele din(care oricum sunt cu mult mai puţine decât în XP) windows 7 ….am sa le postez pe topicul cel mai potrivit pe acest blog….care acoperă destul de mult….este un blog frumos şi interesant….am găsit multe lucruri interesante …deci.. .Felicitări pentru idei, blog…şi mulţumim pentru altruism…pentru ca e ceva muncă şi timp consumat aici :)

  3. @Vali: In primul rand vreau sa iti multumesc pentru aprecieri. E ceva de munca, dar obtin satisfactii stiind ca articolele ajuta :). Sper sa obtii si tu aceeasi satisfactie dupa ce vei posta rezolvarea problemelor pe care le mai intampini 😀 (speram sa fie cat mai putine si nici una foarte grava)

    M-am uitat si eu pe site-ul RESCO. Eu am fost fan Symbian pe atunci, dar un prieten avea Palm (Tungsten T3) si parea ceva mai stabil si mai finisat.
    De atunci tehnologia nu prea a mai evoluat in directia asta pana la iPhone.
    Totusi WM are o baza foarte mare de aplicatii. iGo este chiar una dintre cele mai reprezentative. Ar fi o pierdere, zic eu, sa renunte la ele. Cu siguranta ca vor veni versiuni noi, dar pana atunci va mai trece un an…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>