Windows 7 Lite (pentru netbook-uri) v2 – build 7077

Deja cunoscutul build 7077 a capatat de curand si o versiune lite, asemanatoare celei a build-ului 7000 despre care am scris in martie. Aceasta are doar 1,35 GB si este special creata/reconfigurata pentru netbook-uri precum:
Acer Aspire One                                           HP Mini 1000

Dell Inspiron Mini 9                                       Lenovo IdeaPad S10

MSI Wind U100                                             ASUS Eee PC

Fujitsu Amilo Mini

Link(Torrent) pentru descarcarea Windows 7 build 7077 Lite! [linkul nu mai este valabil]
Momentan nu stiu ce elemente sunt scoase din acest build, stiu doar ca spatiul ocupat pe hard-disk este de 5,5 GB cu PageFile inclus. Astept si parerile voastre.

7 thoughts on “Windows 7 Lite (pentru netbook-uri) v2 – build 7077”

  1. L-am rulat eu in virtual box,si va ajunge pe eeepc 901le meu curand ca sa schimb versiunea de 7000 vlite-uita de mine in stil barbar:))

    Uite niste informatii suplimentari ce ar trbuii sa postezi: l-am instalat pe un hdd virtual de 3.7 gb sa simulez hardu de 4 gig rapid a unui eee,instalat are 2.51 gb(e foarte scalabil,se uita daca are loc),isi inchide automat pagefile si hibernation.lasa aprox 1 gb liber ptr programe suplimentare.Consuma 264 de rami in Idle(264)!.Inca io lasat tipu gadgets,windows media player,internet explorer,etc….
    Jocurile is absente,alaturi de windows media center(duh),si alte chestii……ce-ar fi important ptr tipii cu eee-uri pe ssd ca mn e ca inca io lasat optimizarile ptr ssd si merge instalat NATIV pe hardul de 4 gig,cand inainte nu puteam face asta decat prin ghosting….toate cele bune si ms de informatii!(Ii extraordinar facut acest build)

    1. @Spatariu Vlad: si eu iti multumesc mult pentru informatii. nu stiu cand o sa am timp sa updatez articolul cu informatiile de la tine, insa pana atunci, cei interesati le vor gasi in comment-ul tau :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>