Weave 1.0 – sincronizare completa pentru Mozilla FireFox

Weave Logo Browser-ul a devenit cu siguranta unul dintre cele mai importante programe instalate pe un calculator (sau mai nou, si pe un dispozitiv mobil). Experienta trebuie sa fie cat mai placuta si o data ce ne-am obisnuit cu un browser ne va fi greu sa trecem la altul, chiar daca acesta ne ofera unele avantaje. Pentru a-si ajuta si totodata fideliza utilizatorii, Mozilla a decis ca Browser-ul trebuie sa fie o aplicatie independenta de calculatorul pe care ruleaza. Astfel a luat nastere Weave Sync 1.0.

Weave suporta sincronizarea urmatoarelor informatii/functii:


1. Sincronizarea Bookmark-urilor
2. Sincronizarea Parolelor
3. Sincronizarea Preferintelor
4. Sincronizarea site-urilor vizitate (history)
5. Sincronizarea tab-urilor

Acest lucru inseamna ca ai acelasi browser, cu aceleasi informatii/preferinte/functionalitati si acasa si la servici. Sau, o data cu lansarea Firefox Mobile (Fennec), si acasa si pe Mobil.

Daca va faceti griji in legatura cu pastrarea informatiilor private, trebuie sa stiti ca sincronizarea se face prin intermediul serverlor Mozilla, dar acestia ofera si instructiuni pentru realizarea propriului server.

Pentru a descarca/instala Weave Sync folositi link-ul de mai jos (compatibil cu Firefox incepand cu versiunea 3.5)

Download Weave Sync 1.0

5 thoughts on “Weave 1.0 – sincronizare completa pentru Mozilla FireFox”

  1. @nelu: Weave nu iti sincornizeaza numai bookmark-urile ci si parolele si chiar si taburile pe care le aveai deschise cand ai inchis browserul. Sa zicem ca pleci de acasa si inchizi browser-ul. Cand ajungi la servici si il deschizi ai aceleasi taburi, toate parolele salvate si aceleasi bookmark-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>