Microsoft Office Wall – o noua dimensiune a productivitatii

Ati aflat probabil ca Apple a improspatat ieri gama de produse. Printre produsele innoite, se numara Mac Mini, iMac, MacBook si Magic Mouse. Dintre toate acestea, doar Magic Mouse este un produs cu adevarat inovativ si pe placul meu, datorita are capabilitatilor multi-touch.
Insa nu despre produsele Apple voiam sa va vorbesc, ci doresc sa va arat ce face Microsoft in timp ce Apple isi redeseneaza linia de calculatoare. Este vorba de Microsoft Office Wall, un instrument cu o productivitate (posibila/probabila) nemaintalnita si care pare a fi descendent direct din proiectele Microsoft pentru viitor, integrandu-se perfect in mediul deja pregatit de Microsoft Surface si Project Natal.

          

Daca filmuletul este prea lung, sau calitatea acestuia nu va reliefeaza adevaratul potential al Office Wall, va invit sa priviti si cateva imagini mai relevante in cele ce urmeaza.

Microsoft Office Wall

Microsoft Office Wall

Microsoft Office Wall

Eu deja am pe perete un fel de “panou” de hartie pentru organizarea timpului si a lucrurilor ce trebuiesc rezolvate. Mi-ar fi extrem de util un Office Wall. Voi ce parere aveti despre el?

[ Multumesc Toni pentru pont! ]

4 thoughts on “Microsoft Office Wall – o noua dimensiune a productivitatii”

  1. Ma lasati cu efectele astea “MinoritiReport”. Chestia aia cu scanatu direct pe ecran, vreau sa stiu cum e facuta (tare am impresia ca e doar scenariu). In rest bani de curent electric sa aveti pt. atatea camere si proiectoare. Mie nu mi se pare deloc practic si economic. E suficient sa-ti umpli casa cu all-in-one-multi-touch-desktop-uri in loc de tablouri si deja esti in casa viitorului. Ce mai lipseste e un soft care sa le interconecteze si sa te urmareasca cum mergi prin casa. Asa ca nu ma mai da pe spate nimic.

  2. @iosys: Pai in 10 ani o sa ajungem cu tehnologia la nivelul Minority Report. Scanatul direct pe ecran se face cu o camera plasata in spatele peretelui.. Curentul il platim cu energii alternative, solare, eoliene.. (tot cam pe-atunci). Vom folosi si masini hibride si electrice.. “Viitorul suna bine!”

  3. npc….m-am gandit ca ar fi o idee buna sa scrii ceva despre prezentare asta de la microsoft office wall….vb lui ionut….”viitorul suna bine” 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>