Bing bIng bing – bing.com sub forma de sunete si videoclip-uri.

Nu stiu cati dintre voi sunt familiari cu noul feature al Bing.com, acela de a previzualiza videoclipurile cautate atunci cand duceti mouse-ul deasupra acestora. O functie foarte utila, cu atat mai utila cu cat putem vizualiza continut pe care site-urile vor sa-l adauge in cautari, dar nu vor sa fie accesibil utilizatorilor decat contra cost. Nu e frumos din partea lor, iar Microsoft ne ofera senzatia unui “parteneriat la rautati”. Incepe sa fie mai apropiat de nevoile internautilor, incepe sa aiba propriul fan-club de oameni ce isi motiveaza preferintele cu argumente solide. Microsoft isi intoarce un ochi dinspre bani spre cumparatori (pentru a-i stoarce mai mult de bani si pentru a inlatura probabil concurenta – dar ne este permis sa ne gandim si la o cauza nobila nu-i asa?).
Trecand la subiect, aveti mai jos un link pentru descarcarea a 3 ringtone-uri “Bing”,
Descarca BingTones
iar citind in continuare aveti acces la cele 3 reclame dedicate Bing.com.

Reclamele de mai sus au un sambure consistent de adevar, problema e ca bing nu ajuta prea mult, sau poate doar cautarile mele nu au fost incunuate cu succes. Voi ati avut mai mult noroc cu Bing?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>